Gott Nytt År Alla!!

 

Snow, snow, snow


Min julafton

Julafton igår firade jag hos mormor med massa julbord, fika, kalle anka och paketöppning, med mera. Mys dä! Fick massa med paket. Fick t ex, badskum, body lotion, mascara, en t-shirt, godis, pengar och massa andra saker. Idag har jag också ätit julbord och imorgon blir det julbord. 

Sanna is crazy


Julavslutning

Yää, här är lite bilder från förut i skolan. Julavslutningen, göttt. Nu har vi äntligen loov! Snygga vi är asså!
Nu har jag jämt kommit hem från årets första julbord för mig, gött dää.  

All i want for Christmas is you!

 

Klonat


Snow

Skulle ut och foto med Ellen förut hade vi tänkt. Tog några kort, men det var så himmla mycket snö och kameran gillade inte att det var snö. Så jag tog inte så mycket. Men några fick det bli i alla fall. Är ju så sjuk mycket snö också på trottoaren så man knappt ta sig fram, men det funkade att ta några bilder ett tag. När vi hade tagit några kort så drog vi hem till Ellen och drack te och spela olika sälskapspel.

Tacomys med Sofie

Blev med Sofie hem efter skolan. Vi tänkte baka något, men vi orkade inte gå ner på sunne och handla det vi skulle ha. Så vi bestämde oss för att göra tacos istället. Lill-lörda idag och då fick vi mysa till det lite. Mums!

"Glöggprovning"

Har jämt kommit hem från glöggmys. Där drack vi massa olika sorters glögg med gött fölk. Skink smörgås, julskum, ris al malta. Jul känla. 

Sofie Lundin


Tre till på Ellen

 

Jag

Några bilder som Ellen tog på mig förut. 

Ellen johansson


Några bilder jag tog på Ellen idag. Mera bilder kommer senare eller en annan dag.

Vinter

Några bilder som jag tog med Kusinen förut. Usch vad det är kallt ute nu, typ -16, det är ju svin kallt! 

RSS 2.0