Solnedgången i Stockholm


Stockholm here i come!

Igår blev det nått fel när jag skulle lägga upp bilder här. Så jag lägger in bilderna från igår hos Sanna nu istället.
Fast dom två sista bilden är inte från igår. Igår hade vi det jättemysigt framför en film med godis och chips. Sanna laga också mat till mig. Och idag va vi i Karlstad och köpte lite kläder och fikade på Espersso house. Nu är snart maten klar här hemma, så ska äta snart! Stockholm i morgon blire.

Hos Sannis

Idag har jag pakat inför resan till Stockholm på tisdag. Gött och komma iväg en stund och njuta va loovet. Imorgon ska jag och Sanna till Karlstad. Måsta ha lite nya klädder nu känner jag. Nu har jag och Sanna i alla fall jämt kommit hem från bion där vi har jobbat. Och nu ska vi äta och sen mysa framför en film vi har hyrt. Filmen vi hyrde heter The Lucky One. Hoppas den är bra. 
 
 

Lördagsmys

Idag har jag varit ute i skogen hela dagen med pappa. Och suttit på pass. Tog inga kort i skogen, men aja. Nu har jag jämt kommit hem från grannen där vi har fått mat och äppelpaj det va ass gott, mums! Och nu ska jag snart lägga mig för gick upp halv 6 så är rätt sleten. Imöra ska jag söva hos Sannis och på månda dra vi till Karlstad för en liten shopping tur. 

Ett efterlängtat looooov!!

 

Giraffhäst

hahahaah. Idag på digitaltskapande så skulle vi sätta ihop två djur och för min del blev det en giraffhäst. 
Det va rätt kul men kan inte potoshopa så mycke men aja. Nu ska jag i alla fall sätta mig framför tv och äta godis och fruktsallad. Mums! 

En bild jag gillar mycket

Bilden har Sanna Funeland tagit och redigerat.

En helt underbar vän

 
 

Naglarna som Hanna har gjort

 

Sannapanna

 
Det här är Sanna som har hjälpt mig med designen på bloggen. Visst är hon inte snygg? hahah.
Nu ska jag snart ät tacos här hemma och sen ska jag iväg på revy. 

Tre höstbilder


börjar om på nytt

 

Nu har jag skaffat en blogg igen. Har haft en förut men det gick inte så bra. Så gör ett nytt försök på blogg.se. Hoppas det går bra. Jag heter i alla falll Sandra. Och bor i lilla sunne. Jag skaffa en blogg för att jag ska lägga upp bilder.  Här får ni en första bild som jag har taggit.


Dead in the water

tänkte bara slänga in ett inlägg här på sandras blogg. Jag är sanna och går i sandras klass hhähä. sandra är största nuben. bra då vet ni. på bilden ser ni henne, snygg va? jag har btw tagit kortet och nu ska jag äta pepparkasdeg. 

här är sandras oklara blogg, hehehheheee

hej och hå, här är sanna som försöker fixa sandra blogg lite. just nu ser den förjävlig ut måste jag få säga. men det kommer bli bättreeeeee. annars om ni undrar hur sandra ser ut och hur hennes personlighet är, ja, då har ni svaret på bilden där uppe. 

RSS 2.0